0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
XIOS 2022 Коледна украса Есенно-Зимни Коледна Украса на Масата на Дървени Плотове Украса за Празника Декорация за Дома партита Голяма Статуя на Елф (A, един размер)

XIOS 2022 Коледна украса Есенно-Зимни Коледна Украса на Масата на Дървени Плотове Украса за Празника Декорация за Дома партита Голяма

BGN 45.49
Налично

Наличност

Украса за търговски центрове, жилища, Магазини, офиси или на други местаОтлично украса на масата.Коледни дървени орнаменти.Празнична атмосфера.Носете Радост и Празнично настроение.Коледна украса дядо коледа.Лесна употреба : просто поставете една супена чиния в отвора в основата, и тя ще бъде твърдо стоят на масата. здрава И множество : Изработена от дърво, различна здравина, издръжливост и елегантност.Може да се използва многократно, В продължение на много години. 【Отлично украса на стаята】 Декорация на плота или на работния плот за настаняване в спалнята, дневната, офиса, на перваза на прозореца, за окачване коледна елха и т. 2022 Коледна украса есенно-зимни Коледна украса на масата Дървени орнаменти плотове за празнични домашни партита Голяма статуетка на елф Лесна употреба : просто поставете на борда на плаката се поставя в отвора на база, и то ще бъде здраво да стои на масата.

Основни характеристики

Избор на клиенти