0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Каишка Omter с калъф и наслагвания от катран, който е съвместим с Apple Watch 41 мм, женски Мъжки Модерен каишка от смола, съвместим с iWatch Серия 8/7 (костенурки тон, 41 мм)

Каишка Omter с калъф и наслагвания от катран, който е съвместим с Apple Watch 41 мм, женски Мъжки Модерен каишка от смола, съвместим

BGN 0.33
Налично

Наличност

Каишка от смола с броня е идеално за Apple watch 41 mm серия 8/7 всички моделиСмяна каишка за Apple Watch, подходящ за обиколката на китката 5 инча-7,67 инча.Набор от инструменти за теглене, който е включен в комплекта, позволява лесно да правите връзки и предоставя най-добрата среда за носене.Водоустойчивост : като цяло - подходящ за миене на ръце; плуване и гмуркане, но не и за гмуркане.Лукс, благородство, елегантност и дълготрайност - достатъчно стил за работа и достатъчно стилен, за да пътуват.Изключителна сгъваема закопчалка и стоманена глава, за да осигури сигурност и красота, лекота на инсталиране и да се сваля.Пакетът включва : 1x Каишка за часовник. 1 x инструмент за премахване на връзки. 1 x инструкция за премахване на връзки.1x чанта за Носене Airtag. 1x броня за часа. (смарт часовници в комплекта не са включени. Закопчалката на ключалката.Закопчалката на ключалката.Съвместимост : Каишка от смола с броня Съвместим с Apple iwatch 41 мм серия 8/7 Всички модели на Apple Watch 41 мм каишка, Подходящ за обиколката на китката 5 "-7.Високо качество и услуги : Модерно смола се различава лукс, достойнство, элегантностьюрезиновый каишка лек (1,8 грама) и водоустойчив 24 часа възможно най-доброто обслужване на клиентите.

Основни характеристики

Избор на клиенти