0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
10 Чифта Накладки За Удължаване на мигли, Памучен Плат, Хастар За Удължаване на Мигли, Аксесоар За Красота на Очите, на Средство За Защита на Очите (малка)

10 Чифта Накладки За Удължаване на мигли, Памучен Плат, Хастар За Удължаване на Мигли, Аксесоар За Красота на Очите, на Средство

BGN 3.87
Налично

Наличност

【УДОБСТВО】 Превръзка за очите е тънка, което е удобно за присаждане на мигли, и няма болка при неговото оттегляне, след ваксинацияАко имате някакви проблеми при използването на аксесоари за чалми на очите си, моля, свържете се с нас. 【УДОБСТВО】 Превръзка за очите е тънка, което е удобно за присаждане на мигли, и няма болка при неговото оттегляне, след ваксинация.Ако имате някакви проблеми при използването на аксесоари за чалми на очите си, моля, свържете се с нас. 【ОПАКОВКА】 10 двойки чалми за очи в опаковката, 2 размера чалми за очи са допълнителни, подходящи за клиенти с различни размери на окото.Динамичен дъга, подходяща за огъване на очите на повечето хора, но същевременно лесна за използване, е важен инструмент за изграждане на миглите. 【МАТЕРИАЛ】 Превръзка на очите е изработена от памучен плат, тя безворсовая, мека и приятна за кожата, лесен за употреба.Вие трябва да се опитате да използвате аксесоар за превръзки на очите така, както ви харесва.И не е нужно да се притеснявате за това, че можете да нараняват себе си. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 На повърхността превръзки за очи разполага с матово защитно фолио; опаковани в пакет с цип за лесно съхранение чалми за очите.Решите да се влюбя аксесоар за очна превръзка след своя употреба.Вие заслужавате да притежавате аксесоари. 【За ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】Той идва с 10 двойки на пластира за удължаване на мигли, лесно за използване.Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност на обслужване, двугодишна гаранция, по всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【УДОБСТВО】 Превръзка за очите е тънка, което е удобно за присаждане на мигли, и няма болка при неговото оттегляне, след ваксинация.Ако имате някакви проблеми при използването на аксесоари за чалми на очите си, моля, свържете се с нас. 【УДОБСТВО】 Превръзка за очите е тънка, което е удобно за присаждане на мигли, и няма болка при неговото оттегляне, след ваксинация.Ако имате някакви проблеми при използването на аксесоари за чалми на очите си, моля, свържете се с нас. 【ОПАКОВКА】 10 двойки чалми за очи в опаковката, 2 размера чалми за очи са допълнителни, подходящи за клиенти с различни размери на окото.Динамичен дъга, подходяща за огъване на очите на повечето хора, но същевременно лесна за използване, е важен инструмент за изграждане на миглите. 【МАТЕРИАЛ】 Превръзка на очите е изработена от памучен плат, тя безворсовая, мека и приятна за кожата, лесен за употреба.Вие трябва да се опитате да използвате аксесоар за превръзки на очите така, както ви харесва.И не е нужно да се притеснявате за това, че можете да нараняват себе си.

Основни характеристики

Избор на клиенти