0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
PAMAZY 14 БР. Има Капси, 3,2 Инчов Черно Куки за Проушин, Самонарезающийся Проушин, Тежкотоварни Болт за закрепване на Дървени Кабели, проводници, Стойки за Хамак, За вътр?

PAMAZY 14 БР. Има Капси, 3,2 Инчов Черно Куки за Проушин, Самонарезающийся Проушин, Тежкотоварни Болт за закрепване на Дървени Кабели,

BGN 0.67
Налично

Наличност

Материал : Черна Благородна стоманаНосеща способност : 200 кг.Характеристики : Твърд и устойчив, защитен от ръжда, устойчив на корозия и лесен за переноске.Широко приложение : къща, офис, работно място на открито, бар, приложения за тежки условия на работа, висящи аксесоари.Пакетът включва : 14ч Има куки за очите е 3. ✔️ ОТЛИЧНО качество на материала : Има куки за ушек са изработени от ултра силна стомана материал с черно покритие на повърхността, която не е лесно да се прекъсне, се покрие с ръжда, издръжлив и устойчив на корозия при ежедневна употреба.Той е много подходящ за закачане на леки помещения.Универсален винт с проушиной позволява назначени обекти на открито, в домове, офиси и работни места. ✔️ ЗДРАВА конструкция и по-ГОЛЯМА товароносимост : Нашите тежкотоварни куки за проушин имат по-голяма товароносимост от други дървени куки за проушин същия размер.Повечето винтове с проушинами лесно се разграждат под голямо натоварване, затова ние заменяме ги по-издръжливи на винтове с проушинами, выдерживающими товар до 200 кг.Освен това, използваните от нас материали придава рым-болтам максимална здравина и дълготрайност, осигурява стабилност и прави живота по-удобни и по-безопасни. ✔️ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите винтове с проушинами идеален за вътрешни и външни работи в условията на мокър сняг, дъжд или висока влажност на въздуха.Той също така е чудесно за връзване, широко използваните хардуерни аксесоари за довършителни работи на сгради и закрепване на кабели кабел.По-специално, той може да намери широко приложение в ежедневния живот, например като добро домашно инструмент в къмпинг, пътуване, за захващане на предмети като рамки за картини или предмети на изкуството, където и да сте пожелали. ✔️ БЪРЗ И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Лесно осигури лесна експлоатация и инсталиране с помощта на нашите спирални проушин.Благодарение на нашите високо качество наконечникам от черна неръждаема стомана можете да се блъсне в дърво, шперплат или гипсокартон без събличане.

Основни характеристики

Избор на клиенти