0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплект от 12 Прозрачни чаени свещници VOHO, Свещници от Прозрачно стъкло Tealight за Сватбени партита, Съраунд Титуляр за чаени свещи за дома (2 x 1,4, прозрачен)

Комплект от 12 Прозрачни чаени свещници VOHO, Свещници от Прозрачно стъкло Tealight за Сватбени партита, Съраунд Титуляр за чаени

BGN 1.67
Налично

Наличност

[Размер на прозрачен притежателя за чаени лампи] : 2 "W x 1,4" В, общо 12 брояТе са специално предназначени за свещи в стил от чаено светлина, малки обеща и led подсветка.Прозрачен цвят омекотява светлината от пламъците, без да блокира прекалено много светлина, а малък симпатичен размер разсейва топлината от чаши за чай. [Материали от тежки дебело стъкло] : свещник votive е изработен от здрава по-дебело стъкло, красив дизайн, с оребрени прозрачни стъкла гарантира дълготрайност на резервирането tealight и ще продължи години наред при всекидневно използване, например като настолна витрина, централните елементи за хранене, камина, рафтове или като улично свещник за чай. [Чист вид и текстурные украса] : свещник от прозрачен кристал tea светлини и го реколта релефна форма правят свещници tealight идеални за романтична декорация на сватби, празнични празник, рожден ден и годишнина. [Сладък свещник за приготвяне на чай и идея за подарък] : за това, че тя се представи, като приятно се изненада, като този уникален свещник за чаени лампи от стъкло, ръчно изработени, който във всички случаи привлича повече внимание на Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, рожден Ден. [Поставки за чаени лампи в сигурна опаковка] : тези свещници за обети са опаковани в двойна кутия и се навива на балон фолио.Ако има някакви проблеми с счупване или други, просто натиснете бутона и изпратите съобщение Amwo.В скоро време ние ще ви предложим отговаря решение.Малък размер : за чаени лампи определен размер и няколко обетных свещи няма пречки за топла светлина.

Основни характеристики

Избор на клиенти