0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Цветен Знак с Отпечатък от ръка Thootyriaf, Плака с Отпечатък от ръцете на собствените си ръце за баба, мама (Табела с Отпечатък от ръка)

Цветен Знак с Отпечатък от ръка Thootyriaf, Плака с Отпечатък от ръцете на собствените си ръце за баба, мама (Табела с Отпечатък

BGN 1.00
Налично

Наличност

?Тази малка плоча с отпечатък от ръка ще се превърне в чудесен подарък за спомен, на нея е гравирано прекрасна снимка вази с цветни стъбла, където можете да добавите отпечатък на ръцете на вашето детеМожете да добавите една, две, или някакви други отпечатъци от ръцете, които ви харесват.Разбира се, можете да нанесете върху спомен дъска толкова много отпечатъци от ръцете, колкото желаете. ? Вие ще получите един мастило тампон, една пластина и една поставка в основата. За постигане на най-добри резултати нанесете боя върху ръцете на вашето дете, а след това се прехвърля, когато сте готови, оставете плоча с отпечатък от ръка през нощта, за да е напълно изсъхнала. (Не забравяйте навреме измиване на дланите). ? Размер плочки с отпечатък от ръка : 7,6 инча * 11.8 инча, дебелина : 0,15 инча.Тази табела може да се поставят на полицата рафта, етажерка, маса, хол и всяко друго място, където могат да се поставят за украса на вашия дом. ?На мемориалната дъска гравирани думи "временно се съхранява на нас ръцете си, но пазете сърцата ни завинаги", оставяйки на децата и на майките са най-добрите спомени.Идеалният подарък за Деня на майката!. ?Добра възможност за " направи си САМ да си взаимодействат с деца, оставяйки отпечатъци от ръцете един на друг, заедно, това прави вашият продукт е 100% уникално!. ?Тази малка плоча с отпечатък от ръка ще се превърне в чудесен подарък за спомен, на нея е гравирано прекрасна снимка вази с цветни стъбла, където можете да добавите отпечатък на ръцете на вашето дете.Можете да добавите една, две, или някакви други отпечатъци от ръцете, които ви харесват.Разбира се, можете да нанесете върху спомен дъска толкова много отпечатъци от ръцете, колкото желаете. ? Вие ще получите един мастило тампон, една пластина и една поставка в основата.

Основни характеристики

Избор на клиенти