0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Обслужването на Корита Поднос за Закуска, Десерт, Торта, Поставка за Торта, Държач за плодови Закуски, Тава, Инструмент за украса на торта, Украса за парти по случай ?

Обслужването на Корита Поднос за Закуска, Десерт, Торта, Поставка за Торта, Държач за плодови Закуски, Тава, Инструмент за украса

BGN 49.65
Налично

Наличност

отличен за обслужване на гости или транспортиране на храна в кухнята и обратно - Проста форма дизайн го прави по-атрактивен и практичен. - Лесен за употреба, готови за употреба, напълно многократна употреба и лесно моющийся. - Този поднос с храна може да даде на своите приятели на housewarming. - Изработен от висококачествен материал, който се отличава с устойчивост на износване. отличен за обслужване на гости или транспортиране на продукти в кухнята и обратно. - Проста форма дизайн го прави по-атрактивен и практичен. - Лесен за употреба, готови за употреба, напълно многократна употреба и лесно моющийся. - Този поднос с храна може да даде на своите приятели на housewarming. - Изработен от висококачествен материал, който се отличава с устойчивост на износване. -Цвят : син, розов, бял-Материал : . -Размер : около 32,5 см. * 20 см комплектът включва : 1 х поднос за закуска.

Основни характеристики

Избор на клиенти