0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Украса за коса с Плитки, Аксесоари за мозъка Убора за Прекрасни Момичета, Детски Бяла Лейси Превръзка на главата с цветя Модел, Детски Аксесоари за коса за деца (Роз?

Украса за коса с Плитки, Аксесоари за мозъка Убора за Прекрасни Момичета, Детски Бяла Лейси Превръзка на главата с цветя Модел,

BGN 1.65
Налично

Наличност

3 Стилен комплект от 2 теми : Стилна риза с папийонка и шорти, лятно облекло правят детето по-привлекателен и очарователен. Причина : Чудесен подарък за почивка, кръщение, фотосесия на плажа или други. Закопчалката на копчета.Пратката включва : 1 бр. Обиколката на главата. Материал : Памук премиум-клас.Мека, дишаща За Нежната кожа на Бебето.Украса за коса с плитки, аксесоари за мозъка убора за прекрасни момичета, детски бяла лейси превръзка на главата с цветя модел, аксесоари за коса за деца, пакет включва : 1 бр. обиколката на головы4.Размери : за летните костюми за момчета 9-12 м, 12-18 м, 18-24 м и 2-3 години. Материал : Памук премиум-клас.Мека, дишаща за нежната кожа на бебето.Благодаря ви и приятен ден!1.Закриване на кнопки5.Причина : Чудесен подарък за почивка, кръщение, фотосесия на плажа или други. Стилен комплект от 2 теми : стилна риза с папийонка и шорти, лятно облекло правят детето по-привлекателен и очарователен.

Основни характеристики

Избор на клиенти