0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
KLHDGFD Сливная-часова - Сушилни За чинии, Дренажни устройства за Кухненски Аксесоари, Сливная-Часова рецепция с Пръчици за хранене, Ножове, Държач дъска за табла, дъск?

KLHDGFD Сливная-часова - Сушилни За чинии, Дренажни устройства за Кухненски Аксесоари, Сливная-Часова рецепция с Пръчици за хранене,

BGN 162.99
Налично

Наличност

★ Изящна изработка, расширяющее съраунд алуминиево покритие, на допир е гладко, го надраскат лесно, професионално съхранение ★ Характеристики на материала Той е изработен от алуминий в космоса, водоустойчив, фина работа, лесен за почистване, практичен и красив. ★ Голям капацитет 42 см. * 40 виж Достатъчно за настаняване на голям брой чинии, като същевременно осигуряват допълнително пространство за чаши, мисок и прибори за хранене. ★ Применимая сцена е Подходяща за кухня, домашно ползване, може да се поставят съдове, поставени на кухненски прибори и т. тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. ★ Надежден монтаж Поставка за съдовете е по-твърда конструкция на основата, което е стабилно и не се тресе.Той може да бъде инсталиран на вашата кухня или други предмети от бита. ★ Изящна изработка, расширяющее съраунд алуминиево покритие, на допир е гладко, го надраскат лесно, професионално съхранение. ★ Характеристики на материала Той е изработен от алуминий в космоса, водоустойчив, фина работа, лесен за почистване, практичен и красив. ★ Голям капацитет 42 см. * 40 виж Достатъчно за настаняване на голям брой чинии, като същевременно осигуряват допълнително пространство за чаши, мисок и прибори за хранене. ★ Применимая сцена е Подходяща за кухня, домашно ползване, може да се поставят съдове, поставени на кухненски прибори и т. тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. ★ Надежден монтаж Поставка за съдовете е по-твърда конструкция на основата, което е стабилно и не се тресе.

Основни характеристики

Избор на клиенти