0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Набор от Гелевых Лакове за нокти с U V Light Starter Kit Професионален 24 Watt led Лампа за Нокти 20 бр. Комплект Гел-лакове 8 бр. Комплект Гелевых Лакове за нокти, Променящия Цвят, П

Набор от Гелевых Лакове за нокти с U V Light Starter Kit Професионален 24 Watt led Лампа за Нокти 20 бр. Комплект Гел-лакове 8 бр.

BGN 2.33
Налично

Наличност

❤ Пълен набор от вливат в гел лак за нокти : В този набор от вливат в гел лак за нокти с UV осветление са включени всички необходими аксесоари и инструменти, вие ще получите : гел-лак 20 цвята, светодиодна крушка с мощност 24 W, базов и горните слоеве, украса за дизайн на ноктите, необходимите инструменти за маникюр, подходящ за всички случаи и по всяко време на годината, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в ноктите сиПодходящ за маникюрного салон, начинаещи, работи в домашни условия. ❤28 зимни цветове : Този комплект гел-лак с 20 красиви цветове може да ви направи по-забавна и очарователна.Не е нужно да се притеснявате за избор на цвят при създаването на нийл арт.Гел-лак за нокти Coscelia е с висока наситеност на цветове.Можете също така да създадете свой собствен стил с помощта на тези блестящи страз за нокти.Нека създадем красота в тези зимни дни. ❤U V/led лампа за нокти: 24 W U V/led лампа за нокти, безболезнена и не ще направи вашата ръка е черна, на 180 градуса равномерно облъчване, без мъртвия ъгъл, лесен маникюр, може да се пече U V гел, полигель за изграждане, led лак за нокти и друг гел. ❤Многофункционален най-горния слой 5 В 1 : Многофункционална най-горния слой 5 В 1, може да се използва като горен слой; Може да се използва като по-силен на най-горния слой, усилва бижута; Може да се използва за изграждане на нокти; Може да се стик кристали, защото след като те стават по-стегната, можете да направите прозрачни вълнообразни ноктите, като миди, ще ви помогнат да създадете здрави и красиви нокти. ❤Най-добрият подарък : стартов комплект за гелевых нокти COSCELIA, което променя цвета си, подходящ за всеки празник или на специални събития като рожден ден, годишнина, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година, подарък за Свети Валентин".Вече не е необходимо да си счупиш главата над това, какви подаръци да изберем, този комплект гел-лак - най-добрият подарък за нея. ❤ Пълен набор от вливат в гел лак за нокти : В този набор от вливат в гел лак за нокти с UV осветление са включени всички необходими аксесоари и инструменти, вие ще получите : гел-лак 20 цвята, светодиодна крушка с мощност 24 W, базов и горните слоеве, украса за дизайн на ноктите, необходимите инструменти за маникюр, подходящ за всички случаи и по всяко време на годината, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в ноктите си.Подходящ за маникюрного салон, начинаещи, работи в домашни условия. ❤28 зимни цветове : Този комплект гел-лак с 20 красиви цветове може да ви направи по-забавна и очарователна.Не е нужно да се притеснявате за избор на цвят при създаването на нийл арт.Гел-лак за нокти Coscelia е с висока наситеност на цветове.Можете също така да създадете свой собствен стил с помощта на тези блестящи страз за нокти.Нека създадем красота в тези зимни дни.

Основни характеристики

Избор на клиенти