0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Калъф JETech за Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6-инчов 2022 с притежателя на S Pen, Тънка стойка за Фолио, Защитно покритие за таблета, Многоугольным преглед (черен)

Калъф JETech за Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6-инчов 2022 с притежателя на S Pen, Тънка стойка за Фолио, Защитно покритие за таблета,

BGN 0.67
Налично

Наличност

[Широка съвместимост], Предназначени за 14,6-инчов Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 2022 година на издаване (SM-X900 / X906)Моля, проверете номера на модела, преди да купите. [Тънък, но удароустойчив] Осигурява повишена защита срещу падане благодарение на висококачествена външна гарнитура от изкуствена кожа и гъвкав TPU.Добавете минимално количество и го правят по-удобен в ръката си.Тънък, елегантен и осигуряване на надежден захват. [Притежателя S-образна дръжка] Вътрешен слот за писалка за безопасно съхранение на S Pen.Лесно се носи с себе си и да се насладите на дръжката, когато пожелаете.Също така се поддържа на магнитен безжична зареждане стилус върху гърба на своята практика (S Pen в комплекта не са включени). [Някои разпоредби разходки] Две мини канали на предната част на капака позволяват да се поддържа устройството под различни ъгли.Освен това, по-широки деколтета улесняват използването на камерата, динамика, бутони и други функции. [Автоматично събуждане / заспиване] Вграден силен магнит автоматично събужда вашия ipad и го превежда в икономичен режим с едно щракване, като на книга.Освен това, дава възможност за лесно отваряне и сигурно затваряне.

Основни характеристики

Избор на клиенти